Moose is Marloes

 

Ik ben Marloes, 25 jaar, creatief en al gek op tekenen vanaf het moment dat ik een potlood vast kan houden. Op de middelbare school volgde ik naast de gewone lessen een speciale beeldende Kunstklas. Na het behalen van mijn diploma heb ik als vervolgopleiding een Propedeuse Kunstzinnige Therapie behaald. Ik wil mij later nog verder op het therapeutische pad ontwikkelen, maar voel dat ik voor het worden van een echt goede therapeut nog meer levenservaring op wil doen.

 

Tekenen

Momenteel beleeft ik het meeste plezier aan het creëren van tekeningen en maak ik illustraties o.a. voor wenskaarten en werk voor aan de muur. Daarnaast maak ik in opdracht realistische portrettekeningen van zowel mensen als dieren. Zo'n persoonlijke tekening is leuk om te geven en om cadeau krijgen! Ook hou ik mij bezig met grafisch ontwerp en heb ik in 2014 de opleiding Allround Desktop Publishing aan het Grafisch Lyceum te Rotterdam afgerond.

 

Waarom Moose?

Moose is dus een bijnaam van mij. De moose ofwel eland is een leuk en goed te onthouden symbool voor mijn werk. En het leuke is dat de moose en ik best veel op elkaar lijken! Want een bepaald kenmerk aan de eland is bijzonder. Een deel van het jaar leeft hij namelijk alleen en een ander deel van het jaar leeft hij in een groep met soortgenoten. Nu eens schuwt hij zijn soortgenoten en dan weer zoekt hij ze op.

Ook ik doe graag leuke dingen met andere mensen, maar een deel van mijn tijd breng ik het liefst alleen door en dat vind ik heerlijk! Op die momenten ga ik tekenen, schilderen, lezen, wandelen met de hond, muziek luisteren, mediteren en verken ik mijn eigen innerlijke wereld. Neem gerust een kijkje in dat wereldje op deze website!

 

Like Moose Art op Facebook om niets te missen!